Професионален гримьор
Гримьори Варна

Гримьори Варна

Ако търсите подходящ гримьор Варна, нашият екип  е съставен от страстни професионалисти, които обичат да преобразяват и подчертават красотата на клиентите си. С години опит и творческа визия, те владеят различни стилове и техники на грим, които гарантират впечатляващи резултати.

Нашата екип от талантливи гримьори се състои от Мария Сланева, Мариана Стоянова и Цветелина Стоянова. Те са опитни професионалисти, които се грижат да ви предоставят най-висококачествената услуга и да ви помогнат да постигнете перфектния грим.

Мария Сланева е известна със своята експертиза във всякакъв вид грим. Тя има богат опит в гримирането за различни поводи, включително сватби, абитуриентски балове и специални събития. Мария се стреми да използва най-новите техники и продукти, за да създаде перфектния вид, който се хармонизира с вашата индивидуалност и стил.

Мариана Стоянова е изявен гримьор, който притежава таланта да подчертава най-красивите черти на лицето с грим. Тя е внимателна към детайлите и се стреми да създаде естествен и свеж вид, който излъчва красота и самочувствие.

Цветелина Стоянова също е част от нашия екип и разполага със забележителни умения в гримирането. Тя е креативна и внимателна към желанията на клиентите, за да постигне изискан и индивидуален грим стил.

Заедно, Мария Сланева, Мариана Стоянова и Цветелина Стоянова образуват екип от професионалисти, които се стремят да ви предложат най-доброто гримиране, съобразено с вашите предпочитания и изисквания. Те работят с висококачествени продукти и техники, за да ви осигурят безупречен и впечатляващ външен вид.

Нашите гримьори постоянно се обучават и проследяват последните тенденции в индустрията на грима. Това им позволява да внедряват иновативни техники и да използват най-добрите продукти на пазара. Нашата цел е да ви предоставим изключително качество и незабравимо преживяване.

С добро настроение и професионализъм, нашият екип от гримьори във Варна ще се погрижи за вас във всяка ситуация – от сватби и балове до фотосесии и специални събития. Доверете се на нас, за да създадем невероятна визия, която ще ви направи да изглеждате и се чувствате невероятно.

Заповядайте при нас и се запознайте с нашия екип от гримьори във Варна – професионалисти със страст към красотата и изкуството на грима.

Мариана Стоянова
Мариана Стояновапрофесионален гримьор

www.grimior.com

Мария Сланева
Мария Сланевапрофесионален гримьор

www.grimior.com

Цветелина Стоянова
Цветелина СтояноваПрофесионален гримьор

www.grimior.com

Гримьор Варна

  • Име: Мария Сланева
  • Професия: Професионален гримьор

Нека ви представим нашата основна муза, майсторът на грима -Мария Сланева. Тя не просто създава красиви и изискани гримове, тя е вдъхновение и творческа сила, която превръща лицата в платно на своето изкуство.

Здравейте, всички! Аз съм Мария Сланева и съм професионален гримьор. В света на красотата и грима съм активна от много години и се гордея със своя опит и страст към професията си.

За мен гримирането не е просто работа, а начин да изразя креативността си и да помагам на хората да се почувстват уверени и красиви. Вярвам, че всеки има своята уникалност и красота, която може да бъде подчертана чрез грима. Моят подход е да изслушам и разбера предпочитанията на всеки клиент и да създам индивидуална визия, която отразява техния стил и личност.

Притежавам широк спектър от техники и знания, които включват всичко от естествен и свеж дневен грим до смели и изкусителни вечерни гримове, Арт и сценичен грим, гримове за хелуин. Създаването на перфектен грим за сватба е нещо, което обичам и ценя най-много. Гримът за бал е моят начин да помогна на младите дами да изразят своята индивидуалност и да заблестят на специалното събитие.

Допълвам визията и с услуга по поставяне на мигли, която ще ви омагьоса с перфектен поглед! Като професионален гримьор, имам уменията и опита да създам идеални мигли, които ще ви придадат неповторимо излъчване и привлекателност.

Винаги следя последните тенденции в индустрията и се обучавам на редовна основа, за да бъда в крак с новите продукти и методи.

Моето желание е да ви помогна да се чувствате невероятно и да излъчвате с увереност. Вярвам в създаването на грим, който е подходящ за вашата индивидуалност и да ви позволява да бъдете най-добрата версия на себе си.

Без значение дали става въпрос за специално събитие, фотосесия или просто желание да се почувствате по-красиви в ежедневието си, аз съм тук, за да ви помогна. Вашето доверие и удовлетворение са моят приоритет и ще се постарая да ви предложа персонализирана грим визия, която да отразява най-добрите черти на вас.

Вижте портфолио на Мария Сланева

Мария Сланева е превъзходен майстор в света на грима и винаги се стреми да предизвика и запленява сърцата и умовете на всички, които го виждат. Тя разполага с неизмерим талант и професионализъм, които се отразяват във всяка нейна работа.

Нейната професия не е просто работа, това е нейното призвание и страст. С годините тя е усъвършенствала своите умения и знания, като се обучава и експериментира с различни техники и продукти. Винаги се стреми да превъзхожда очакванията на клиентите си и да ги превръща в истински произведения на изкуството.

Мария Сланева има уникален начин да улови най-доброто във всеки, който й доверява своето лице. Тя притежава способността да открие и изрази най-силните черти и индивидуалност на всеки човек, което прави нейният грим истински шедьорър всеки път.

Мария Сланева, освен да предлага професионални услуги по грим, също така организира и провежда професионални курсове за грим. Тези курсове са идеални за всички, които желаят да развият своите умения в гримирането и да се научат на професионални техники.

Курсистите имат възможността да получат практическо обучение и ръководство от Мария Сланева, която им споделя своите техники, съвети и тайни, които са придобити през годините й опит в индустрията на грима.

  • Име: Мариана Стоянова
  • Професия: Професионален гримьор

Имаме удоволствието да ви представим Мариана Стоянова – професионален гримьор и квалифицирана за “Официални прически”. Мариана е вълнуваща и талантлива професионалистка в индустрията на красотата.

“Здравейте, аз съм Мариана Стоянова и съм Професионален гримьор и квалифицирана за ,,Официални прически”.

Занимавам с грим, защото това ми дава възможност да изразят своята креативност и да подчертаят красотата си. Гримът може да промени външния вид на човека, да му даде по-смел и уверен вид и да му помогне да се чувства по-комфортно в собствената си кожа. Освен това, занимаването с грим може да бъде и професионална кариера, която дава възможност за творчество и успех.

Обръщам голямо внимание на детайлна и подбора на цветовете, който биха подхождали на моите клиентки. Винаги посрещам с усмивка и настроение, за да се чувствате добре и да споделим заедно вашия празник и хубавите моменти.
Ще се радвам да ми се доверите и да създадем перфектната визия за вас!”

Вижте портфолио на Мариана Стоянова

Със своите умения и опит в гримирането, Мариана може да превърне всяко лице в истинско произведение на изкуството. Тя разбира как да използва различни техники, продукти и нюанси, за да подчертае индивидуалността и красотата на всеки клиент.

В допълнение, като квалифицирана за Официални прически и грим, Мариана може да създаде впечатляващи прически за всякакви специални поводи – сватби, галавечери, абитуриентски балове и други. Тя внимава за всеки детайл и се стреми да предостави най-доброто обслужване и изживяване на своите клиенти.

Ако търсите професионално изпълнение, креативност и внимание към детайлите, Мариана Стоянова е вашето идеално решение за сватбен грим, грим за бал, дневен грим, вечерен грим и официални прически. Тя ще се погрижи да ви почувствате красиви, уверени и незабравими на всеки специален повод.

  • Име: Цветелина Стоянова
  • Професия: Професионален гримьор

В нашия екип имаме още една изключителна професионална гримьорка – Цветелина Стоянова. Тя е специалист в сферата на гримирането и притежава допълнителна квалификация за “Официални прически”.

” Здравейте, казвам се Цветелина Стоянова и съм Професионален гримьор с допълнителна квалификация за “Официални прически”.

Гримът винаги ме е вълнувал и с удоволствие се занимавам с него, дори когато започнах само като любител. Преди няколко години се запитах дали може да стана добра в това, което обичам, и след дълго проучване реших да се запиша на професионален курс за гримьори в академията “Дълголетие” при Мария Сланева. Това беше началото на моята професионална реализация в гримирането.

Вярвам, че постоянното усъвършенстване е ключът към постигане на отлични резултати, затова и аз непрекъснато се уча и развивам, допълвайки основите, които вече имам. Гримирането е средство, чрез което можем да изразим себе си и да направим жените по-щастливи и уверени. Винаги се стремя да слушам нуждите и желанията на клиентките си и да ги задоволя, така че всяка дама, която се довери на мен, да бъде напълно доволна от резултата.

Не трябва да забравяме, че лицето ни е нашата индивидуална визитка и гримът има изключително значение в ежедневието ни. Той може да подчертае нашата уникалност и да ни помогне да се чувстваме добре в своята кожа. Гримът е нещо, което има възможността да промени настроението ни и да ни вдъхновява.”

Вижте портфолио на Цветелина Стоянова

Цветелина е изключително талантлива и предана на своята професия. Тя разбира как да използва различни грим техники, продукти и инструменти, за да подчертае най-добрите черти на вашето лице и да създаде персонализирани и изящни гримове. С нейните умения и креативност, тя може да създаде всякакви визии – от естествен и свеж дневен грим до смели и драматични вечерни гримове.

Освен това, Цветелина е специализирана и в “Официални прически”. Тя има уменията да създава изтънчена прическа за сватба или прическа за бал, които са подходящи за различни официални събития. Нейната внимателност към детайлите и професионализъм гарантират, че вие ще имате перфектната прическа, която отразява вашата индивидуалност и стил.

Цвети работи с голяма страст и ангажираност, за да се грижи за красотата и увереността на всеки клиент. Тя ще ви предложи персонализирани решения, отговарящи на вашите нужди и предпочитания.

С Цвети в екипа ни, вие можете да се чувствате спокойни и уверени, че ще получите най-доброто качество и професионално обслужване. Тя е тук, за да ви помогне да изглеждате и се чувствате невероятно, независимо от повода.