Сватбен грим

Грим за сватба

Професионалният гримьор за сватбата е специалист, който се грижи за перфектния грим на булката и нейния близък кръг по време на сватбения ден. Нашата услуга за сватбен грим 2024 е създадена, за да ви помогне да изглеждате изумително и да се почувствате най-красиви в най-специалния ден от живота ви. Ние разбираме колко важно е сватбеният грим да бъде безупречен и да отразява вашата индивидуалност и стил.

На най-специалния ден от живота ви, вашият подходящ грим за сватба е ключът към безупречен и изящен вид. Ако желаете нежен грим за сватба нашите професионални гримьори във Варна ще се погрижат да ви предоставят персонализирана грим визия, която ще отразява вашата индивидуалност и ще ви направи да се чувствате красиви и самоуверени.

Вашият булчински грим ще се изпълни с голямо внимание към детайлите и индивидуалните ви предпочитания като булка.

Прическа за сватба

Ако желаете освен грим и прическа за сватба, то тя също ще бъде изпълнена със стил и утонченост. Без значение дали предпочитате класическа, романтична къдрица, елегантна плитка прическа или изискана украса с цветя, нашите квалифицирани стилисти ще ви помогнат да създадете перфектно оформена и дълготрайна прическа за сватба, която ще допълни вашата сватбена рокля и общия визуален образ.

Важно е да отбележим, че ние също така предлагаме услуги за грим на гостите и приятелите ви, за да се уверим, че всички имат възможност да изглеждат и се чувстват страхотно на сватбата ви.

Нашата цел е да ви предоставим незабравимо преживяване и да ви помогнем да излъчвате самоувереност и красота на вашия специален ден.

Сватбен грим в студио или на локация

С удоволствие предлагаме два варианта за сватбения грим – в студио и на локация, за да отговорим на вашите индивидуални предпочитания и нужди.

  1. Грим в студио: В нашето професионално гримьорско студио ще ви посрещнем с уютна обстановка и професионално оборудване. Тук ще имате възможността да се отпуснете и да се насладите на индивидуално консултиране с нашата гримьорка. Тя ще ви помогне да изберете перфектната визия за вашата сватба, като ще се вдъхнови от вашите предпочитания и стил. След като сме придружили грима до съвършенство, ще се уверим, че вие се чувствате комфортно и готови за специалния ден.
  2. Грим на локация: Разбираме, че много булки предпочитат да бъде гримиране на място, в комфорта на своя дом, хотел или друга локация. В този случай, нашата гримьорка ще се яви на избраното от вас място с необходимите продукти и инструменти. Тя ще работи внимателно с вас, за да създаде перфектния сватбен грим, който отразява вашата индивидуалност и естетика.

Независимо от избрания вариант, нашата цел е да ви предложим качествено обслужване, професионализъм и персонализиран подход. Ние сме готови да отговорим на вашите въпроси и изисквания, за да ви осигурим незабравим и великолепен сватбен грим.

Сватбен грим цени
Сватбен гримьор
Отразете своята уникалност и красота във важния ден!
  1. Ето как предлагаме официален грим за сватба 2024:
    1. Професионален подход: Нашите опитни гримьори са специализирани в сватбения грим и разбират важността на персонализирания подход. Те ще се консултират с вас, за да разберат вашите предпочитания, визията, която искате да постигнете, и стила на вашата сватба. Също така, те ще вземат предвид и индивидуалните характеристики на вашето лице, за да създадат грим, който подчертава вашата красота.
    2. Пробно гримиране: Предлагаме ви възможността за пробно гримиране, което е изключително важно преди сватбения ден. Това ви дава възможност да видите как ще изглеждате с грима и да направите корекции, ако е необходимо. Пробното гримиране ни позволява да работим заедно и да се уверим, че сте напълно доволни от резултата.
    3. Индивидуално изработен грим: Вашият сватбен ден е уникален и ние вярваме, че гримът ви трябва да бъде напълно персонализиран. Нашите гримьори ще се уверят, че вашият грим отразява вашата индивидуалност и предпочитания. Те ще подчертаят вашите най-красиви черти, като се фокусират върху очите, устните и кожата, за да постигнат перфектно съгласуван и естествен вид.
    4. Качествени продукти: Ние използваме само висококачествени продукти за грим от водещи марки, които осигуряват равномер.
Рефреш грим за сватба

В допълнение предлагаме услугата “Рефреш грим за сватба“! Този специален пакет е създаден, за да ви осигури перфектния вид и свежест през целия сватбен ден. Нашата професионална гримьорка ще се грижи за вас и ще осигури следното:

  1. Освежаване на основата на грима: Ще направим нежно почистване и подновяване на кожата, за да премахнем излишния омазняване и да възстановим свежия вид на основата на грима.
  2. Ретуш на очите: Ще поправим грима на очите, като освежим сенките и миглите, при необходимост, с помощта на специални продукти, които ще задържат издръжливостта и интензивността на грима ви.
  3. Подновяване на устните: Ще освежим цвета на устните ви, като нанесем нов слой помада или гланц, за да запазим изразителността и сексапила на устните ви през целия ден.
  4. Фиксиране на грима: Ще приложим фиксиращ спрей, който ще задържи грима на място и ще гарантира дълготрайността и устойчивостта му през цялото събитие.

Нашата цел е да ви осигурим безупречен и свеж вид през целия сватбен ден, като подчертаем вашата естетика и красота. С дългогодишен опит и професионализъм, гарантираме, че ще бъдете изумителни и самочувствени на вашата специална сватбена дата.

Специални отстъпки за Грим на кумата и грим за шаферки

Предлагаме специални отстъпки за грим на кумата и шаферки! Разбираме, че те са важни част от сватбения ден и заслужават специално внимание. Нашата цел е да създадем изискан грим, който да подчертае техната красота и да се хармонизира с общата визия на сватбеното тържество.

Отстъпката, която предлагаме, включва професионално гримиране, консултация за индивидуални предпочитания и внимателен подбор на продуктите, отговарящи на техните нужди и желания.

За да резервирате услуга или да получите повече информация, моля, свържете се с нас. Очакваме с нетърпение да работим с вас и да направим вашата сватбена визия още по-великолепна!

Обучение за Надграждащо ниво сватбена грим визия

Ако сте заинтересовани от курс или обучение за Надграждащо ниво сватбена грим визия, професионалният гримьор Мария Сланева предлага такава услуга. Мария Сланева е известен и опитен гримьор, специализирала се в сватбен грим и има множество години опит в индустрията.

Курсът за Надграждащо ниво сватбена грим визия, предлаган от Мария Сланева, ще ви предостави допълнителни знания и умения в сферата на сватбения грим. Ще научите техники и тенденции, специфични за сватбения грим, както и как да създадете перфектна визия за сватбения ден. Курсът може да включва демонстрации, практически упражнения и съвети за професионални техники и продукти.

За повече информация относно курса за Надграждащо ниво сватбена грим визия, предлаган от Мария Сланева, моля, свържете се с нея на тел. или разгледайте тук. Тя ще бъде рада да ви предостави подробности относно програмата на курса, цените и всякаква друга информация, от която може да се интересувате.

Обучението и усъвършенстването в сватбения грим са важни стъпки за развитието на професионалната ви кариера и ние ви препоръчваме да използвате възможността, предоставена от Мария Сланева, за да разширите знанията и уменията си в тази област.

Цени за сватбен грим и сватбена прическа
грим и прическа за сватба цени Цена
Сватбен грим в студио 90
Сватбен грим на локация 100
Пробен грим 60
Мигли към грима ( Бюти мигли ) 20
Сватбена прическа 80

 

Всички цени са крайни, в български лева.

Related Blogs

ваучер за подарък
официални прически
Поставяне на Мигли косъм по косъм