Грим за бал
Абитуриентски и абсолвентски грим
грим за бал 2024

Грим за бал 2024

Записване за балове 2024

Професионален грим
Запазете своя час за грим за бала при професионален гримьор:
💄Мария Сланева
💄Мариана
💄Цветелина
💎 В Diamond Makeup Studio & Boutique
ул. “Хан Кубрат”2

Планирайте този важен момент в подготовката за своята визия на този така специален ден – завършването и бала.

Къде: Diamond Makeup Studio & Boutique
ул. “Хан Кубрат”2

Грим за бал цени: 100 лв. ( без мигли)
Капаро: 50 лв.
Детайли:
✔️ Гримът ще бъде изцяло индивидуализиран, според вашите предпочитания и тоалет.
✔️ Гримьорите са с дългогодишен опит и ще ви помогнат да изглеждате перфектно на бала си.
✔️ Капаро от 50 лв. се изисква за резервация на час.
✔️ Студиото ви предлага цялостна услуга за подготовка за бала, включително и официална прическа като допълнение към официалния грим
Как да резервирате час:
✏️ 📆 Запишете се на място в студиото от 13:00 до 18:00 часа на 4 ноември.
За повече информация: 088 98 78 738
Не пропускайте този специален момент в подготовката за бала си!
Професионален грим за бал

Ние сме професионалисти в гримирането и предлагаме услугата “Грим за бал” и “Абитуриентски грим”. Ако искате да изглеждате изумително през вашия балов вечер, ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете желания резултат.

Нашата услуга за професионален грим за бал е създадена, за да ви помогне да изглеждате великолепно и да се почувствате самоуверени по време на този специален повод. Нашите професионални гримьори разбират, че балът е едно от най-важните събития във вашето училище или колеж и целят да ви предложат най-добрия грим, който да подчертае вашата индивидуалност и естетика.

Относно цените на грима за бал, те могат да варират в зависимост от различни фактори, като продължителността на грима, използваните продукти и допълнителните услуги, които желаете. Нашите цени за грим за бал са фиксирани и изцяло отговарят на вашите нужди и предпочитания.

грим за бал
Грим за бал във Варна. Професионален грим за абитуриенти.

Ето как предлагаме услугата за професионален грим за абитуриентски бал:

  1. Консултация и пробно гримиране: Преди бала, предоставяме консултация с нашите гримьори, където обсъждаме вашите предпочитания, темата на бала, цветовете и визията, която искате да постигнете. След това предлагаме пробно гримиране, което ви дава възможност да видите как ще изглеждате и да направите корекции, ако е необходимо.
  2. Индивидуален подход: Ние вярваме, че всеки човек е уникален и има своя стил и предпочитания. Затова нашите гримьори работят индивидуално с вас, за да създадат персонализиран грим, който отразява вашата личност и подчертава най-добрите ви черти.
  3. Балансиран и изтънчен грим: Нашата цел е да постигнем балансиран и изтънчен грим, който подчертава вашата красота и придава изисканост на външния ви вид. Ние се стремим да подчертаем вашите очи, с нежни и изразителни сенки, да придадем свежест на кожата ви и да подчертаем формата на устните ви с подходящи цветове и текстури.
  4. Използване на висококачествени продукти: За постигане на професионални резултати, ние използваме висококачествени продукти за грим от утвърдени марки. Тези продукти осигуряват равномерно покритие, дълготрайност и комфорт през целия бал.
  5. Финални докосвания: Завършваме грима с финални докосвания, като включваме фиксиращ прах или спрей, които осигуряват дълготрайност и помагат да запазите вашия грим безупречен през целия бал.
Грим и прическа за бал

Разбираме, че за бала искате да имате перфектна визия, включваща и прическа. Затова, освен нашата услуга за грим, с удоволствие предлагаме и услугата за прическа за бал.

Нашите професионални стилисти ще работят с вас, за да създадат идеалната прическа, която допълва вашия грим и отразява вашата индивидуалност. Независимо дали предпочитате свободни и нежни вълни, сложни кокове, елегантни плетеници или друга модерна прическа, нашият екип ще се погрижи да ви направи да изглеждате великолепно.

Когато става въпрос за грим и прическа за бал, важно е да съчетаем двете услуги хармонично, така че да се допълват и да създават съвършен общ външен вид. Нашите стилисти и гримьори ще ви помогнат да изберете комбинация, която подчертава вашата красота и отразява вашите предпочитания.

Създайте незабравимо впечатление на бала с нашата услуга “Гримове за бал“. Свържете се с нас сега, за да запазите своята грим услуга и да осигурите сияен и изящен вид през този особен момент в живота си. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да се почувствате красиви и самоуверени!

Важно е да отбележим, че ние също така предлагаме услуги за грим на гостите и приятелите ви, за да се уверим, че всички имат възможност да изглеждат и се чувстват страхотно на бала.

Нашата цел е да ви предоставим незабравимо преживяване и да ви помогнем да излъчвате самоувереност и красота на вашия специален бал.

Вижте цени на грим за бал
Курс по Професионален грим

Ние предлагаме курс по Професионален грим, който е идеален за всички, които желаят да се научат да правят грим за бал и да придобият професионални умения в тази област.

Курсът по Професионален грим ще ви предостави необходимите знания и техники за създаване на различни стилове и ефекти в грима. Ще се запознаете с основните принципи на грима, както и с последните тенденции и модерни техники. Ще научите как да изберете правилните продукти и инструменти, как да подчертавате най-добрите черти на лицето и как да създадете различни гримове за различни поводи.

Преподавтелката Мария Сланева ще ви насочи и ръководи през практическите упражнения, където ще имате възможност да приложите наученото и да развиете своите умения. Ще бъдете наясно със специфичните техники на гримове за бала, както и със съвети и трикове, които ще ви помогнат да постигнете професионални резултати.

След завършването на курса по Професионален грим, ще имате не само знанията, но и увереността да създавате красив и безупречен грим за бала. Това е отлична възможност да развиете своята кариера в сферата на грима или просто да се насладите на това умение за лична употреба.

За да се запишете на нашия курс по Професионален грим и да започнете да се научавате на изкуството на грима, моля, свържете се с нас. Ние ще ви предоставим допълнителна информация относно графика на курса, цените и други детайли. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да развиете вашите умения в грима и да постигнете професионални резултати!

Грим за бал цени
Абитуриентски грим 100
Пробен грим 60
Мигли към грима ( Бюти мигли ) 20
Прическа за бал 80

 

Всички цени са крайни, в български лева.

Related Blogs

ваучер за подарък
официални прически
Поставяне на Мигли косъм по косъм