Сватбен грим

Грим за сватба

Професионалният гримьор за сватбата е специалист, който се грижи за перфектния грим на булката и нейния близък кръг по време на сватбения ден. Нашата услуга за сватбен грим 2024 е създадена, за да ви помогне да изглеждате изумително и да се почувствате най-красиви в най-специалния ден от живота ви. Ние разбираме колко важно е сватбеният грим да бъде безупречен и да отразява вашата индивидуалност и стил.

сватбен грим

Сватбеният грим е повече от професионална услуга – той е изкуство и магия. Всяка сватба, на която съм част, е уникална приказка, в която създавам най-красивата визия за булката.

Когато работя върху сватбен грим, влагам цялото си сърце. Опознавам булката, за да отразя нейната индивидуалност и да я накарам да се чувства неотразима и уверена. Всяка усмивка и искрящ поглед ми показват, че съм постигнала целта си.

Преживяванията ми като част от сватбени събития са наситени с емоции. Да виждам как мечтите на булката се сбъдват и да съм свидетел на любовта й – това е безценно. Сватбеният грим е начин да вдъхна увереност, красота и щастие в този важен ден. Това е най-голямата награда за мен като гримьор.

Мария Сланева: ``Магията на сватбения грим``

На най-специалния ден от живота ви, вашият подходящ грим за сватба е ключът към безупречен и изящен вид. Ако желаете нежен грим за сватба нашите професионални гримьори във Варна ще се погрижат да ви предоставят персонализирана грим визия, която ще отразява вашата индивидуалност и ще ви направи да се чувствате красиви и самоуверени.

Вашият булчински грим ще се изпълни с голямо внимание към детайлите и индивидуалните ви предпочитания като булка.

Прическа за сватба

Ако желаете освен грим и прическа за сватба, то тя също ще бъде изпълнена със стил и утонченост. Без значение дали предпочитате класическа, романтична къдрица, елегантна плитка прическа или изискана украса с цветя, нашите квалифицирани стилисти ще ви помогнат да създадете перфектно оформена и дълготрайна прическа за сватба, която ще допълни вашата сватбена рокля и общия визуален образ.

Важно е да отбележим, че ние също така предлагаме услуги за грим на гостите и приятелите ви, за да се уверим, че всички имат възможност да изглеждат и се чувстват страхотно на сватбата ви.

Нашата цел е да ви предоставим незабравимо преживяване и да ви помогнем да излъчвате самоувереност и красота на вашия специален ден.

Сватбен грим цени
Сватбен гримьор
Отразете своята уникалност и красота във важния ден!
  1. Ето как предлагаме Професионален грим за сватба:
    1. Професионален подход: Нашите опитни гримьори са специализирани в сватбения грим и разбират важността на персонализирания подход. Те ще се консултират с вас, за да разберат вашите предпочитания, визията, която искате да постигнете, и стила на вашата сватба. Също така, те ще вземат предвид и индивидуалните характеристики на вашето лице, за да създадат грим, който подчертава вашата красота.
    2. Пробно гримиране: Предлагаме ви възможността за пробно гримиране, което е изключително важно преди сватбения ден. Това ви дава възможност да видите как ще изглеждате с грима и да направите корекции, ако е необходимо. Пробното гримиране ни позволява да работим заедно и да се уверим, че сте напълно доволни от резултата.
    3. Индивидуално изработен грим: Вашият сватбен ден е уникален и ние вярваме, че гримът ви трябва да бъде напълно персонализиран. Нашите гримьори ще се уверят, че вашият грим отразява вашата индивидуалност и предпочитания. Те ще подчертаят вашите най-красиви черти, като се фокусират върху очите, устните и кожата, за да постигнат перфектно съгласуван и естествен вид.
    4. Качествени продукти: Ние използваме само висококачествени продукти за грим от водещи марки, които осигуряват равномер.
Рефреш грим за сватба

В допълнение предлагаме услугата “Рефреш грим за сватба“! Този специален пакет е създаден, за да ви осигури перфектния вид и свежест през целия сватбен ден. Нашата професионална гримьорка ще се грижи за вас и ще осигури следното:

  1. Освежаване на основата на грима: Ще направим нежно почистване и подновяване на кожата, за да премахнем излишния омазняване и да възстановим свежия вид на основата на грима.
  2. Ретуш на очите: Ще поправим грима на очите, като освежим сенките и миглите, при необходимост, с помощта на специални продукти, които ще задържат издръжливостта и интензивността на грима ви.
  3. Подновяване на устните: Ще освежим цвета на устните ви, като нанесем нов слой помада или гланц, за да запазим изразителността и сексапила на устните ви през целия ден.
  4. Фиксиране на грима: Ще приложим фиксиращ спрей, който ще задържи грима на място и ще гарантира дълготрайността и устойчивостта му през цялото събитие.

Нашата цел е да ви осигурим безупречен и свеж вид през целия сватбен ден, като подчертаем вашата естетика и красота. С дългогодишен опит и професионализъм, гарантираме, че ще бъдете изумителни и самочувствени на вашата специална сватбена дата.

Сватбен грим със Специални отстъпки за Грим на кумата и грим за шаферки

Предлагаме специални отстъпки за грим на кумата и шаферки! Разбираме, че те са важни част от сватбения ден и заслужават специално внимание. Нашата цел е да създадем изискан грим, който да подчертае техната красота и да се хармонизира с общата визия на сватбеното тържество.

Отстъпката, която предлагаме, включва професионално гримиране, консултация за индивидуални предпочитания и внимателен подбор на продуктите, отговарящи на техните нужди и желания.

За да резервирате услуга или да получите повече информация, моля, свържете се с нас. Очакваме с нетърпение да работим с вас и да направим вашата сватбена визия още по-великолепна!

Сватбен грим в студио или на локация

С удоволствие предлагаме два варианта на грим за булки – в студио и на локация, за да отговорим на вашите индивидуални предпочитания и нужди.

  1. Грим в студио: В нашето професионално гримьорско студио ще ви посрещнем с уютна обстановка и професионално оборудване. Тук ще имате възможността да се отпуснете и да се насладите на индивидуално консултиране с нашата гримьорка. Тя ще ви помогне да изберете перфектната визия за вашата сватба, като ще се вдъхнови от вашите предпочитания и стил. След като сме придружили грима до съвършенство, ще се уверим, че вие се чувствате комфортно и готови за специалния ден.
  2. Грим на локация: Разбираме, че много булки предпочитат да бъде гримиране на място, в комфорта на своя дом, хотел или друга локация. В този случай, нашата гримьорка ще се яви на избраното от вас място с необходимите продукти и инструменти. Тя ще работи внимателно с вас, за да създаде перфектния сватбен грим, който отразява вашата индивидуалност и естетика.

Независимо от избрания вариант, нашата цел е да ви предложим качествено обслужване, професионализъм и персонализиран подход. Ние сме готови да отговорим на вашите въпроси и изисквания, за да ви осигурим незабравим и великолепен сватбен грим.

Обучение за Надграждащо ниво сватбена грим визия

Ако сте заинтересовани от курс или обучение за Надграждащо ниво сватбена грим визия, професионалният гримьор Мария Сланева предлага такава услуга. Мария Сланева е известен и опитен гримьор, специализирала се в сватбен грим и има множество години опит в индустрията.

Курсът за Надграждащо ниво сватбена грим визия, предлаган от Мария Сланева, ще ви предостави допълнителни знания и умения в сферата на сватбения грим. Ще научите техники и тенденции, специфични за сватбения грим, както и как да създадете перфектна визия за сватбения ден. Курсът може да включва демонстрации, практически упражнения и съвети за професионални техники и продукти.

За повече информация относно курса за Надграждащо ниво сватбена грим визия, предлаган от Мария Сланева, моля, свържете се с нея на тел. или разгледайте тук. Тя ще бъде рада да ви предостави подробности относно програмата на курса, цените и всякаква друга информация, от която може да се интересувате.

Обучението и усъвършенстването в сватбения грим са важни стъпки за развитието на професионалната ви кариера и ние ви препоръчваме да използвате възможността, предоставена от Мария Сланева, за да разширите знанията и уменията си в тази област.

Цени за сватбен грим и сватбена прическа
грим и прическа за сватба цени Цена
Сватбен грим в студио 90
Сватбен грим на локация 100
Пробен грим 60
Мигли към грима ( Бюти мигли ) 20
Сватбена прическа 80

 

Всички цени са крайни, в български лева.

Тенденции на булченския грим през 2024
Сватбеният ден е един от най-важните моменти в живота на всяка булка. За да изглеждате ослепително на този специален ден, следете най-новите сватбен грим тенденции през 2024 година. Тази година акцентът е върху нежен сватбен грим и естествен сватбен грим, които подчертават естествената красота на булката.

Топ тенденции:

  1. Естествен сватбен грим – този стил е популярен сред булките, които предпочитат минималистичен и свеж вид.
  2. Професионален грим за сватба – За тези, които искат безупречен и дълготраен вид, професионалният грим е задължителен.
  3. Нежен сватбен грим – Този стил набляга на леките цветове и естествения блясък, правейки го идеален за всяка булка.

Какво предлагаме?

Нашите опитни сватбени гримьори използват най-новите техники и продукти, за да създадат перфектния луксозен сватбен грим за вашия специален ден. С внимание към детайлите и индивидуален подход, ние гарантираме, че ще се чувствате уверени и красиви.

Защо да изберете нас?

  • Професионализъм: Нашите гримьори имат дългогодишен опит в сферата на грим за булки и сватбен грим.
  • Трендове: Винаги сме в крак с най-новите тенденции в сватбения грим.
  • Качество: Използваме само висококачествени продукти, за да осигурим дълготраен сватбен грим.

Запишете се за нашите услуги и направете вашия сватбен ден незабравим! Свържете се с нас за консултация и пробен грим.