Официални прически и грим

Официални прически и грим

Нашата услуга за официални прически и грим е идеалната възможност да се превърнете в звезда на специално събитие или официална повод. Нашите професионални стилисти за коса и гримьори ще създадат изискана и безупречна визия, която ще ви направи да се чувствате изключително специални.

Нека вашият официален повод стане незабравим с нашата услуга за официална прическа и грим. Разкажете ни вашите желания, а ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим външен вид, който излъчва увереност и красота.

Вижте цени на всички услуги за грим
Прическа за бал

Вниманието към детайлите е от съществено значение, особено когато става въпрос за подготовката за специален повод като вашият бал. Прическата е ключов елемент, който завършва вашия облик и съчетава перфектно с роклята ви. Изборът е от изключително значение, особено когато търсите нещо безупречно.

Младите дами знаят добре, че балът изисква сериозна подготовка! От откриването на идеалната рокля и стилни обувки до точнят грим за бал и избора на най-подходящата прическа, която ще пасне идеално към тяхната визия и рокля.

Изборът на прическа за бала е предизвикателство, тъй като трябва да се справите с модерните тенденции и вечните елементи, които ще запазят своята актуалност и след години.

Прическа за сватба

Със сигурност сватбата е най-изключителният момент в нашия живот, а изборът на прическа за този ден може да добави още по-голяма елегантност и официалност на събитието. Важно е, че клиентите трябва да вземат предвид професионалния съвет и мнението на техния фризьор, дори ако вече имат представа за желаната визия.

Възможностите за сватбена прическа са толкова много, колкото са и булките, но най-често се свеждат до два основни стила: прибрана прическа кок, към която се добавя воал; или разпусната, когато косата е дълга и обилна, позволявайки на красотата й да бъде видима, без да бъде прибрана. Заедно с нашата прекрасна булка ще изберем и създадем идеалната прическа, която не само ще се хармонизира с нейния стил, но също така ще бъде уникална и ще я зарадва през целия ден и вечер. Съчетаваме и с подходящия грим за сватба, така визията става безупречна.

Цялостна и завършена визия

Ето как предлагаме нашата услуга за официална прическа и грим:

  1. Индивидуален подход: Разбираме, че всеки човек е уникален и има различни предпочитания и стилове. Затова, преди да създадем вашата официална прическа и грим, нашите стилисти и гримьори ще проведат консултация с вас, за да разберат вашите желания и да съобразят визията с вашия индивидуален стил и формалния повод.
  2. Професионална прическа: Нашите опитни стилисти ще създадат изящна прическа, която отразява вашата индивидуалност и допълва вашата визия. Независимо дали предпочитате класическа плетеница, изтънчен пълнеж или елегантен плътен хвъркат, ние ще ви помогнем да изберете прическа, която се хармонизира с формата на вашето лице, косата и стила на вашата рокля или тоалетка.
  3. Осезаемо и изтънчено гримиране: Нашите гримьори ще използват професионални продукти и техники, за да създадат перфектен грим, който отразява вашата индивидуалност и подчертава вашата красота. Ще се фокусираме върху изравняването на тена на кожата, подчертаването на очите и устните, както и върху създаването на дълготрайна и безупречна основа. Нашите гримьори ще ви насърчават да изразите вашите предпочитания и ще ви дадат съвети за грим, които подчертават вашата индивидуалност и улесняват вашата увереност.
  4. Финишни щрихи: За да завършим вашата визия с елегантен завършек, ние предлагаме финишни щрихи, като например декорация с аксесоари за коса, лъскав спрей или фиксиращи продукти, които ще гарантират, че вашата прическа и грим издържат през целия ден или вечер.
Официални прически: цени
Официални прически   Цена
Прическа за сватба 80
Прическа за бал 80
Вечерен грим 80
Официална прическа 80
Вечерен грим и прическа 140

 

Всички цени са крайни, в български лева.

Related Blogs

ваучер за подарък
Поставяне на Мигли косъм по косъм
вечерен грим