Миглопластика Варна
Поставяне на мигли Косъм по косъм и обеми 2D-3D

Поставяне на Мигли косъм по косъм, удължаване и сгъстяване на мигли тип Руски Обем, Хибрид, Косъм по косъм. Нашата услуга за поставяне на мигли е създадена, за да добави допълнителна доза красота, очарование и изразителност на вашия поглед. Независимо дали търсите естествени и подчертаващи мигли или по-изразителни и дълги мигли, ние предлагаме възможността да постигнете перфектния вид за всякакъв повод.

Нашата услуга Миглопластика е идеалната възможност да добавите изразителност, обем и красота на вашия поглед. Ние предлагаме професионална апликация на миглите, извършена от опитни и обучени техници, които ще създадат перфектния вид, който вие желаете.

Позволете ни да създадем вашият идеален поглед с помощта на нашата услуга поставяне на мигли. Очаровайте с прекрасни мигли и бъдете готови да привличате всички погледи.

За да получите информация относно поставяне на мигли косъм по косъм цена и записване на час ви препоръчваме да се свържете с нас на тел. 088 98 78 738

Вижте цени за поставяне на мигли

Миглопластика цена

Поставяне на мигли Цена
Мигли към грима ( Бюти мигли ) 20
Мигли косъм по косъм – първоначално поставяне 75
Мигли косъм по косъм – поддръжка 40
Обемни мигли – първоначално поставяне 85
Обемни мигли – поддръжка 45
Премахване на мигли 20

 

Всички цени са крайни, в български лева.

Професионализъм и внимание към детайлите: Ключови принципи в нашата услуга за поставяне на мигли

Особености и принципи, които спазваме при предоставяне на услугата за поставяне на мигли:

 1. Индивидуален подход: Прилагаме индивидуален и персонализиран подход, като внимателно изслушваме вашите предпочитания и целите, свързани с миглите. Нашите техници ще се консултират с вас, за да разберат какъв вид мигли и стил искате да постигнете. Те ще ви предложат съвети и препоръки, които най-добре отговарят на вашите желания и визия.
 2. Разнообразие от стилове: Предлагаме широка гама от мигли, включително различни дължини, плътности и излъчвания. Независимо дали търсите естествен, деликатен вид или по-изразителен и драматичен поглед, ние имаме подходящият стил за вас. Нашите техници ще ви помогнат да изберете мигли, които подчертават вашата красота и са в съответствие с вашия персонален стил.
 3. Качествени материали: Използваме само висококачествени мигли и безопасни лепила, които осигуряват дълготрайност и комфорт. Миглите са леки, натурални на вид и удобни за носене. Лепилата са безопасни за кожата и не предизвикват дразнене или алергични реакции.
 4. Дълготрайност и поддръжка: Прилагаме миглите по професионален начин, гарантирайки тяхната издръжливост. Вие можете да се наслаждавате на прекрасни мигли, които издържат до няколко седмици с правилна поддръжка. Нашите техници ще ви дадат съвети и насоки как да поддържате миглите си в добро състояние и да продължите да имате впечатляващ поглед.
Основни стъпки на извършване на процедурата Миглопластика от Мария Сланева

Услугата “Поставяне на Мигли косъм по косъм”, обикновено се изпълняват следните стъпки:

 1. Записване на среща: Трябва да се свърже с нас на следния телефон: 088 98 78 738, за да си запишете час за поставяне на мигли при Мария Сланева.
 2. Консултация: Преди изпълнението на процедурата е ще получите консултация от Мария Сланева. Тя ще изслуша желанията ви  и ще предостави професионално препоръки относно типа и стила на миглопластиката, които най-добре отговарят на индивидуалните ви нужди.
 3. Подготовка за процедурата: Преди самата процедура, трябва да се извършат някои подготвителни стъпки, ако е необходимо. Това може да включва измиване и дегримиране на лицето и миглите.
 4. Изпълнение на миглопластиката: Когато клиентът е готов, Мария Сланева извършва процедурата за миглопластика. Това включва поставяне на изкуствени косъмчета върху естествените мигли или извиване на миглите със специални инструменти. Процедурата може да отнеме различно време в зависимост от избраната техника и желания резултат.
 5. Поддръжка и грижа след процедурата: След миглопластиката, ще получите инструкции за поддръжка и грижа за своите нови мигли. Това може да включва указания за избягване на намокряне на миглите, избягване на триене на очите, използване на специални продукти за почистване и други.
 6. Заключителна проверка и довършителни действия: След завършване на процедурата, Мария Сланева извършва последнaта проверка, за да се увери, че миглите са правилно поставени и са постигнати желаните резултати. Ще получите инструкции за бъдеща поддръжка и информация за възможни следващи посещения в салона, ако е необходимо.
Изкуството на прекрасните мигли: Сертификационен курс по миглопластика

Освен услугата Миглопластика, при нас може да преминете професионален курс по Миглопластика с преподавател Мария Сланева.

Това е отлична възможност за хора, които се интересуват от миглопластика и искат да научат професионалните техники и умения, свързани с нея.

Професионалният курс по Миглопластика, воден от преподавател Мария Сланева, може да предложи следните предимства и особености:

 1. Експертно обучение: Като преподавател с опит в миглопластиката, Мария Сланева може да предложи ценни знания и умения в процеса на обучение. Тя може да сподели своите професионални техники и тайни, които ви помагат да се развиете като миглопластик специалист.
 2. Практическо обучение: Курсът вероятно ще включва практически уроци, които ви позволяват да прилагате уменията си на живи модели. Това ви дава възможност да се запознаете с реалните предизвикателства на миглопластиката и да развиете увереност в работата си.
 3. Персонализирано внимание: Курсът може да бъде организиран в по-малки групи или дори в индивидуален формат, което осигурява персонализирано внимание и помощ от преподавателя. Това ви позволява да получите максимална полза от обучението и да развиете своите умения по миглопластика.
 4. Сертификация: При успешно завършване на курса, може да получите Държавна диплома Удостоверение за професионално обучение, която потвърждава вашите умения и квалификация в областта на миглопластиката. Това може да ви помогне при намирането на работа или започването на собствен бизнес в тази сфера.

Ако сте заинтересовани от професионалния курс по Миглопластика в град Варна, с преподавател Мария Сланева, препоръчвам ви да се свържете със салона за допълнителна информация относно цената, продължителността и условията на курса.

Вижте цени за курс по миглопластика
курс по миглопластика

Related Blogs

ваучер за подарък
официални прически
вечерен грим