Професионален грим Варна

Нашите гримьори във Варна предлагат широка гама от професионални грим услуги, включително:

  1. Грим за сватба: Създайте перфектния сватбен грим, който ще ви направи да изглеждате красива и блестяща в най-специалния ден от вашето сърце.
  2. Грим за бал: За вашата бална вечер, нека нашите гримьори ви помогнат да създадете изящен и изискан грим, който ще ви накара да се отличавате на танцовия под.
  3. Дневен грим: Подчертайте вашата естествена красота с лек и свеж дневен грим, който ще ви придаде довършен и непринуден вид през целия ден.
  4. Вечерен грим: Изразете своя стил и изисканост с вечерен грим, който ще ви придаде смелост и великолепие за специални събития и нощни излизания.
  5. Фотосесия грим: За професионални фотосесии или моделни изяви, ние предлагаме грим, който ще ви направи да се отличавате и да изглеждате великолепно пред обектива.
  6. Тематичен грим: Ако търсите уникален и креативен грим за тематични парти, Хелоуин или карнавали, нашите гримьори ще ви помогнат да създадете невероятни и оригинални визии.
  7. Грим и прическа: Комбинирайте професионален грим с впечатляваща прическа, за да постигнете перфектния завършек на вашата визия. Нашите гримьори и стилисти ще се погрижат за хармония и изтънченост на вашето облик.
  8. Ваучер за грим – перфектният подарък за всеки, който обича грима и желае да се почувства специален. Нашите ваучери предоставят възможност на получателя да избере от широка гама от продукти за грим или професионални грим услуги, според техните предпочитания.
грим за сватба
Грим за сватба
Грим за бал
Дневен грим
Вечерен грим
Поставяне на мигли
Официална прическа и грим
ваучер за курс за грим за подарък
Ваучер за подарък
Сценичен грим / Арт грим
Сценичен грим / Арт грим